سالاد چغندر، تربچه و پیاز
مواد لازم برای ٤ نفر
چغندر قرمز خام ۱ عدد
ترب سیاه ۲ عدد
کاهو چند برگ
پیاز شیرین ۱ عدد
بادام یا گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه ی توت فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲ دقیقه
پیاز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و آن ها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید ۵ دقیقه بمانند.
کاهوها را شسته و آب آن ها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.
ترب سیاه ها را شسته و پوست بگیرید و آن ها را نیز حلقه حلقه کنید.
برای تهیه ی سس، سرکه ها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از سرو، گردوها یا بادام ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آن ها را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.

:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0